Welkom Campers Showroom Werkplaats Bemiddeling Contact

Welkom bij Hebo Campers


Wij hechten veel waarde aan goede informatie tijdens ons verkoop en/of oriëntatie gesprek. Vaak starten wij  aan de koffietafel, dit om eerst eens van ideeën te wisselen over hoe u het camperen ziet, en wat uw eventuele ervaringen zijn. Gaande weg  krijgen wij een beeld van uw situatie en starten een tour langs de verschillende modellen die bij ons in de showroom of op ons buitenterrein staan. Zowel de nieuwe als de gebruikte campers kunnen tot de mogelijkheden behoren.


Wij streven reeds 19 jaar naar een hoge mate van klant tevredenheid en zullen er dan ook alles aan doen om het gehele traject tot in de puntjes te verzorgen.

Importeur voor Nederland


Fleurette vertegenwoordigd het boven-segment in camperland, kwaliteit en luxe door het vele handwerk maakt haar onderscheidend. De dikke polyester rok- en bumper delen bepaalt de kwaliteit van deze robuuste campers. Al meer dan 45 jaar passie, om de traditie voortzetten

Itineo campers worden naast de reguliere Rapido`s in dezelfde fabriek gebouwd. Itineo is ontworpen om een betaalbare integraalcamper te creëren zonder in te boeten op kwaliteit. De 100% polyester opbouw begint bij de bodem. Met haar hoge afwerking's niveau rijd u een nieuwe integraal voor de prijs van een semi-integraal.

Dreamer Van heeft dankzij de ruime ervaring van de groep RAPIDO (CAMPÉRÊVE, WESTFALIA)  een volledig gamma ontwikkeld. Lengtes vanaf 4.99 meter. Een droom van een camper die u naar uw vakantiebestemming brengt, maar ook als dagelijks vervoermiddel kan dienen